Foto og navne

Peter  Ejgil Nielsen

Ud af skolen fra 7.kl, arbejdsdreng hos smeden Ove og senere købmand Dan i Herlufmagle. Landbrugsmedhjælper i Stenbæksholm, arbejdsdreng v.”egons kransekager” – fabrik i Vallensbæk. Bagerlærling og udlært i København nærmere bestemt “Adlon konditoriet” på Vesterbrogade. Aftjente værnepligt v. Søværnet på Stevnsfortet. I 1969 gift med Birgit. Bagersvend i Næstved på Hygæa brødfabrik. I 1970 flytter vi til Bjerringbro, Grundfos, slagteri, postbud. Det var svært for mig at finde min rette plads i arbejdslivet. Jeg var utrolig motiveret for at komme på skolebænken igen, så da jeg var midt i trediverne tog jeg 8.-9.-10. og nogle HF fag. Så var jeg klar til en ny uddannelse og blev kørelærer. Har været selvstændig kørelærer til bil / motorcykel i Bjerringbro og Viborg i 24 år. I 2010 gik jeg på efterløn. Er stadig gift med den samme. Vi har 2 børn og 3 børnebørn. Jeg fotograferer meget (kun amatør) Har lige deltaget i nogle computerkurser herunder billedbehandling, og nu er jeg nybegynder i slægtsforskning. Ca en gang om året rejse vi. Derudover nyder vi campinglivet og vores hjem, som bliver løbende renoveret.

 

Guli Christiansen (gift Munkbøl)

Fra Herlufmagle skole tog jeg 8. på Holmegårdsskolen, og ville gerne have 9. med, men mine forældre syntes jeg skulle ud at tjene penge. Det blev 2 år i huset hos lærerfamilier i Fensmark og senere 3 mdr. hos en gartner i Avedøre, for der lå Flemming soldat. (min senere mand) Fra 1965 til 1968 var jeg i lære på kontor hos Henning Olsen Herlufmagle. I 1968 blev Flemming og jeg gift, og købte hus på Fensmarkvej i Næstved. Indtil 1974 var jeg på kontor i en møbelforretning i Lov og i en bilforretning i Næstved. Det år fik vi vores førte datter, jeg begyndte som dagplejer, indtil 1992. I 1978 fik vi vores 2. datter. Fra 1992 til 1997 var jeg ansat i Næstved kommune som rengøringsassi. I 1997 til1998 læste jeg pgu (pædagogisk grundudd.) og fik arb. som pædagogmedhj. i en sfo, indtil 2008. Arbejder nu som tilkaldevikar i en børnehave. Den ældste datter bor i Stubbekøbing og den yngste bor syd for Næstved, er gift, og har 2 dejlige børn på 7 og 4 år. Jeg havde den sorg at miste Flemming i 2011, efter vores 43 årig ægteskab. Han fik kræft og døde 5 mdr. senere. Efter Flemming holdt op med at arbejde købte vi en motorcykel, som vi kørte ture på. Jeg har stadig vores campingvogn, som vi kørte Europa tynd med. Jeg har sat huset til salg, og skal prøve at komme videre med mit liv.

 

Birthe Nielsen

Efter endt skolegang rejste jeg i 1965 til Jylland og blev ung pige i huset i Hammerum et par år. Derefter ansat 1 år i Herning Bowlinghal. Da jeg havde lyst til noget med madlavning, kom jeg på et 5 mdr´s ophold på Hammerum Husholdningsskole, og blev senere kokkepige samme sted, indtil jeg i 1969 begyndte på – som det hed dengang ” Den Suhrske Husmoderskoles Seminarium”  i Kbh. Blev gift i 1970 og flyttede til Kirke Værløse, nabo til flyvestationen, hvor vi forpagtede en gård i 8 år. Her fik vi 4 børn, der nu er 42-39-37 og 36 år. Uddannet ernærings-og husholdnings økonom i 1972, men med 4 børn medhjælper og landbrug fik jeg først brug for min uddannelse da vi i 1978 købte en kvæggård i Hoven, som vi stadig driver. Har været lærer på Grindsted Husholdningsskole for køkkenlederelever og økonoma på Hoven Ungdomsskole, indtil jeg tog uddannelse som sosu-assistent. Har siden 1992 været ansat på Hoven Plejehjem, hvor jeg stadig er ansat.

 

Arne Noer

Tog realeksamen på Holmegårdsskolen i 1965. Blev teknisk assistent på Næstved Tekniske Skole i 1967. Var soldat i Holbæk i 1968-69. Var landmålingstekniker hos 1dsp. Malmskov i Næstved til 1983. Blev ansat i ingeniørfirma Lyngkilde i Næstved i 1983, og er der stadig. Her har jeg arbejdet med vand, varme og ventilation, samt naturgas, fjernvarme, vej- og kloakprojekter, energirådgivning m.m. Jeg blev gift med Kirsten i 1970, og vi bor i Mogenstrup i vort hus fra 1974. Vi har 2 sønner, der i dag er 35 og 39 år og 1 barnebarn på 2 år. Jeg regner med at gå på efterløn i juli 2012, hvor jeg fylder 64 år. Kirsten er lige gået på efterløn, efter 45 år på Novenco. Billedet er var 2 år gammelt.

Linda Jensen

Er desværre ikke mere.

Efter 9. kl på Holmegårdsskolen var jeg 1 år i huset. Fik arbejde på Kysthospitalet i Fakse Ladeplads, et hjem for miljøskadede børn. I 1968 blev jeg gift og var forinden flyttet til Haslev. Fik min 1. søn i 69. Tilbage i Fakse Ladeplads fik jeg arbejde på sygehuset inden for rengøring. I 73 flyttede vi til Ringsted hvor jeg fødte min 2. søn, og var nu hjemmegående i 6 år. Derefter arbejdede jeg på porcelænsfabrikken “Disire” i 11 år. Blev skilt i 84, mødte min 2. mand i 86, og fik 2 bonusbørn også drenge. I 90 flyttede vi til Holbæk, fik arbejde på et vaskeri, siden i et produktionskøkken hvor vi lavede mad til alle Holbæks kommunes plejehjem. Som 60 årig gik jeg på efterløn. Mistede min mand i 2010. Har nu 5 børnebørn plus 3 bonusbørnebørn.

 

Gurli Frost gift Pedersen

Jeg tog realeksamen fra Næstved gymnasium. Begyndte at forberede mig på at blive sygeplejerske. Men først kom jeg i huset som 16 årig og lærte at lave mad. Drog efter 3/4 år til københavn, hvor jeg selvstændigt stod for husholdningen til en familie på 5 personer. Blev i 1970 færdiguddannet som sygeplejerske fra Næstved Sygehus, hvor jeg har været ansat siden. Dog havde jeg en enkelt afstikker til Sønderborg et halvt år, da min mand var soldat i  samme by. Jeg har i alle årene haft (og har stadig) et meget spændende arbejde som operationssygeplejerske. Jeg blev i 1970 gift og er det stadig. Vi har 2 drenge på henholdsvis 35 og 37 år. Indtil videre har vi 2 dejlige børnebørn

Lissi Nielsen (gift Jørgensen)

  Jeg gik ud af skolen i 1962 (efter 7 kl.) Jeg fik arbejde på en gård i nærheden af mine forældre. Der arbejdede jeg som landbrugsmedhjælper og pige i huset. Derefter har jeg haft lidt små jobs rundt omkring og haft arbejde i køkkenet på Wises hotel i Næstved. Jeg blev gift med Jørgen fra Glumsø i 1966. Jeg passede min syge mor i nogle år. Som 24 årig havde jeg 4 børn i alderen  fra 0 – 5 år. Vi flyttede til Haslev, fik hus og bil. Efter SHS- uddannelsen fik jeg i 1979 arbejde på et plejehjem. Efter 27 år i plejen fik jeg en ryg skade (arbejdsskade) Det er 5 år siden. Nu går jeg hjemme som pensionist. Ud over vore 4 børn har vi 7 børnrbørn. Om 5 år har vi guldbryllup…. Mange hilsener fra Lissi.

 

Poul Henning Hansen

    Efter 7. kl i 1962 var jeg i 3 md. medhjælper hjemme på gården, inden jeg kom på Hårslev Efterskole. Derefter adskellige pladser som landbrugsmedhjælper inden jeg blev indkaldt som soldat i Vordingborg fra 1967-1968. Derefter på Landbrugsskole i Høng. I ca. 3 år kørte jeg gravemaskine, inden jeg i 1972 overtog hjemgården med køer og ungdyr. I 1992 blev køerne sat ud pga. af helbredsproblemer, og siden er gården drevet med planteavl, smådyrfoder og småjobs bl.a. hos landmand med forsøg

 

Ole Jensen

  Da jeg gik i 4. kl. (klassen over jeres) fik jeg sygdommen “calvepetes” i det ene ben og blev indlagt på sygehus Refsnæs ved Kalundborg hvor jeg måtte holde sengen i 1½ år og gik med krykker i ½ år. Herefter kom jeg i denne kl. fordi vi næsten ingen skolegang havde haft. Jeg lærte nu mest på den efterfølgende efterskole. I 1967 mødte jeg pigen Lise som jeg senere blev gift med, og vi har nu 2 børn en dreng og en pige. Blev udlært pladesmed og karrosseribygger. Var først ansat ved Mercedes, senere Volvo, hvor jeg efter nogle år blev værkfører. I 1982 erhvervede vi et landsted, v. Ringsted og i 1984 startede jeg eget værksted samme sted, og her bor vi stadig. Vores hobby er at opdrætte/avle fjordheste som vi tager på udstilling med og har fået kåret 2 hingste. Hestene bruges også til at ride og køre med. Jeg har selv lavet en “beboelsesvogn” som vi spænder hestene for, og har været på ferie i. Vi har nu 4 børnebørn.

Hanne Arneskov Nielsen

  Efter 8. kl. på syskole i Næstved. Som syerske syede jeg: kjoler/ bluser i Ringsted, ruskindsjakker i Tybjerg gamle skole, 5 år på Sorø strømpefabrik og lange bukser i Ringsted. Fælles for alle virksomhederne var de havde svært ved at klare sig, og måtte lukke. Kom til Glostrup hvor vi lavede komponenter til radioer. I 1970 købte jeg hus i Ringsted, hvor jeg stadig bor.  I 1977 fødte jeg min søn Jacob, var på barsel et år. I 1978 fik jeg arbejde hos LK i Sorø, hvor jeg har været i 32 år. GIk på efterløn i 2010. Har levet sammen med min mand i 40 år, vi er dog ikke gift.

Søren Nielsen

  Efter 7. kl. var jeg på Holmegårds Glasværk. Fra 1968 – 69 aftjente 14 mdr´s værnepligt ved Sjællandske Trænregiment i Høvelte der sluttede med ½ år i Ringsted. Efter hjemsendelsen fik jeg arbejde på Centralsavværket i Orup indtil 1973, hvor jeg flyttede til Helsingør for at arbejde på Helsingør Skibsværft. I 1975 flyttede jeg tilbage til Næstved og arbejdede igen på Centralsavværket indtil 2001. Siden har der været forskellige jobs, som Joni i Glumsø, Ecophon i Næstved og altmuligmand i klinteby, (hos en plejefamilie med 5-6 anbragte børn) inden jeg i 2008 gik på efterløn. I 1978 blev jeg gift med Mona og vi har en søn på 31 og en datter på 26 år. Det første barnebarn er på vej. Vi har boet i eget hus siden 1977. Mine fritidsinteresser har i mange år været slægtsforskning. Som efterlønner tog jeg mc. kørekort, og begyndte at køre på motorcykel. Har en Suzuki 500 Gs og kører ca 4000 km. hver sommer.

 

Ebbe Helbirk

 Efter 7.kl.tog jeg på ungdomsskole, gik i lære og blev udlært elektriker, soldat i flyvevåbnet. Beg. i 67 på Novo´s nye fabrik i Kalundborg. I 70 blev jeg gift med Birthe, og vi byggede nyt hus i i Benløse, fik Peter i 71 og i 72 blev jeg ansat ved politiet.Der har jeg været på forskellige stationer og i forskellige funktioner. I 74 fik vi Henrik og i 77 flyttede vi til Slagelse hvor børnene har haft deres opvækst, og de har nu begge fået en videregående uddannelse, og trives med deres familier nord for københavn hvor vi også selv boede en periode. Vi har 3 børnebørn som jo selvfølgelig er “ægte perler” I 2011 er vi igen vendt tilbage til Slagelse og bygget nyt. Efter 2 nye hofter blev jeg I 2009 bevilget afsked fra politiet. Samtidigt skulle jeg koncentrerer mig om et civilt job som projektleder i et byggefirma, hvilket har været ret tilfredsstillende efter så mange år i politiet.Birthe og jeg lever stadig sammen og trives i vores 3. alder. De bedste hilsener til alle / Ebbe

 

Erik Olsen Cykler. F.eks. fra Ringsted til Paris

  Efter 7.kl ungarbejder Glasværket. Tog 8-9 kl i vErik Olsen Cykler. F.eks. fra Ringsted til Parisinteren 62/63 på Brøderup Ungdomsskole, igen Glasværket. I tøjforretning i 3 uger, atter Glasværket, så Kedelfabrik i Herlufmagle. Udlært murer i 67. Hjemsendt i 69 efter 14 md. på Sjælsmark kaserne. Adr. Gelsted brugs. Gift i 69, bosat i Næstved, selvstændig i 71 og kloarkmester i 74 og byggede i denne periode eget hus. I 84 konstateres nedslidt diskus og måtte i 89 opgive murerfaget. Prøvede at starte restaurant i Gambia i Afrika det varede 1 år. Ved hjemkomst bosat i Gørlev. Fik bevilget revalideringsydelse, beg. på 10.kl og efter 4½ år blev jeg i 95 bygningskonstruktør og som 47 årig beg.forfra!! Nu bosat Næsby Vrå v Glumsø som bygningssagkyndig og energikonsulent. Mistede konen i 2005 efter svær sygdom. Gift igen i 2007 og bor igen i Næstved. Har 1 barn og 1 barnebarn samt 2 bonus børn og 3 bonus børnebørn. Er normalt i godt humør og glad for livet

 

Hanne Povelsen gift Steffensen

Gik ud af 3. real fra Næstved Gymnasium i 1966. Ung pige i huset i Charlottenlund i 1 år. Blev gift med Finn Olsen i 1967. I 1968 fødte jeg min første søn Henrik og min anden søn Kenn i 1973. Har boet i Næstved og Fensmark hele mit liv fra 1967. Arbejdet i vores eget byggefirma. Blev skilt i 1979. Fik job i Baltica i Næstved i 1980, der senere blev til Tryg, hvor jeg nu har været ansat i 31 år. I 1981 flyttede jeg sammen med Urban Steffensen- og vi blev gift i 1996. Mit første barnebarn Mikkel blev født i 1997, og mit andet barnebarn Andreas i år 2000. I 2004 havde jeg den store sorg at miste min lillebror John kun 47 år gammel af en hjernesvulst. I 2006 mistede jeg min lillesøster Gitte kun 53 år af et  hjertestop. Det har været hårdt for mine forældre, som begge stadig lever og er bosat i Glumsø.

 

Ingrid Kristiansen (gift Otte)

  Efter 7. kl. beg. jeg på 1. real i Næstved sammen med Jette, Gurli og Hanne. Blev student i 1967. Holdt herefter et sabbatår, rejste lidt og fik herefter arb. i  Kbh. Efter studenteroprøret var det kaotisk og forvirrende at beg. på psykologistudiet på kbh.s Universitet i 1968, alt var nyt, en del faldt fra, men jeg bed mig fast, det var det jeg ville, derfor Cand Psych. i 1977. På en blaffetur til Nordtyskland i 1969, mødte jeg min tyske kæreste, som jeg senere blev gift med. 1979 blev vi skilt.
Blev i 1978 ansat ved Vestsjællands Amtskommunes socialcenter i Sorø, primært inden for børne-familieområdet. Jeg blev i 1981 sammen med min nuværende mand bosat i Sorø. I 1993 blev jeg ansat som ledende psykolog og afdelingsleder på behandlingshjemmet Nebs Møllegård – ligger mellem Ringsted og Roskilde, en institution for børn med forskellige traumatiske oplevelser eller alvorligt omsorgssvigt. Et opslidende arbejde , som jeg dog alligevel har været glad for og engageret i. Fødeafdelingen på Odense Universitetshospital søgte i 2004 en psykolog til støtte til sårbare gravide, før, under og efter fødselen, som jeg søgte og fik. Der skulle ske noget nyt, selv om det giver 3 timers daglig transport. Er nu gået lidt ned i tid, og har nu fri hver fredag. Vi har 2 piger, hvoraf den ene bor i Hinnerup, er gift og har 4 drenge. Den yngste bor i Kbh. med sin kæreste. Ingen børn endnu. Eneste familie tilbage fra Herlufmagle er 2 brødre. Den enes søn overtog husmandsstedet på Ravnstrupvej efter mors død, så jeg besøger stadig mit barndomshjem.

 

Hanne Johansen

  Jeg gik i 8 kl på Holmegårdsskolen i Fensmark. Kom i huset hos vognmand Tage Hansen i Herlufmagle fra 63 -64. Var ansat på Herlufmagle kro 65 – 66. Har været 7 år på Grønland nærmere bestemt Godthåb, hvor jeg var ansat i et supermarked. I 1971 fødte jeg min datter Heidi, så hun bliver 40 i år. Tilbage i Danmark var jeg ansat i L.H. supermarked i Næstved fra 73 – 93. I 14 år har jeg været ansat på Herlufmagle Ældrecenter som rengøringsassistent. Har i 34 år boet på Spragelsevej 20. Som 60½ årig gik jeg på efterløn. Jeg vil nu nyde mit otium sammen med min nye ven Tage. Vi flytter sammen og bosætter os i Haslev.

Gerda Nielsen (gift Thomsen
fra 6.kl.

Jeg er Peter´s søster, vi blev konfirmeret på samme tid. derfor er jeg med på præste-billedet.

 

 

Charlotte Riegels (gift Hjorth)
1.-3. kl.

 Gik kun i skole i Herlufmagle i 1.,2. og ½ år i 3. kl. Fortsatte i Haslev indtil 6. kl. I 1965 tog jeg realeksamen på Haslev gymnasium. Fra 65 – 67 tog jeg H.H. fra Niels Brock, Kbh. Fik arbejde som sekretær/bogholder i forskellige firmaer i Kbh. Læste til eng. korrespondent om aftenen. Blev i 71 gift med Hans Henrik Hjorth (mødtes på Niels Brock) Han arbejdede for “Hempel skibsfarver” i Rio de Janeiro, Brasilien, hvor jeg så flyttede med ud indtil dec. 72, hvor vi flyttede hjem, fordi jeg overtog Broksø Hovedgård efter min far. Jeg drev gården i 31 år indtil 2003, da vores ældste datter Cathrine overtog gården. Min mand har altid arbejdet udenfor bedriften. Vi har 3 børn, 3 børnebørn og 2 i vente – det er dejligt. Jeg passer stadig regnskabet på gården og i min mands firma. Af foreningsarbejde kan nævnes: Landboforening, lokalarbejde for Venstre, fra 1990 i Herlufmagle menighedsråd, er besøgsven for Røde kors m. 2 hunde på Birkely demenscenter i Herlufmagle. Tog for år tilbage HF i historie. Interesser: Islandske heste og havearbejde, er stadig lugekone. Har boet næsten samme sted hele mit liv. Familien siger, jeg får hjemve bare jeg kører til Næstved!

Anni Christiansen (gift Jensen)

 Gik ud af skolen april 1962. I huset hos bager i Næstved. Derefter i huset hos direktør i 2 år. Var på skotøjsfabrik til 1970 I 1969 var jeg blevet gift med Erling og er det stadig. Vi fik en pige i 71, og en mere i 74. Var hjemmegående en del år. I 89 fik jeg job i et solcenter som varede 2 år. Kom på skolebænken igen i 92 på Vuc. Fra 94 – 97 arbejdede jeg i kantinen på Næstved Handelsskole. Da jeg fik “fibromyalgi” fik jeg tilkendt førtidspension og siden været hjemmegående. I 2002 fik vi vores første barnebarn, en dejlig pige. Det er så skønt, at gøre som man har lyst til nu. Så vi nyder livet. Hermed en hilsen til jer alle fra Anni Byrnø Jensen

 

Poul Werner Hansen

 Har ikke ønsket at deltage, eller svare på indbydelsen.

 

Ib Nielsen  nu Lyngsø

 Har ikke ønsket at deltage.

 

Hanne Stockmal gift Jørgensen

 kom.

 

 

 

Jette Mathiasson

 Kunne desværre ikke.

 

Anni Hansen gift Johansen

 Kom.

 

 

Torben Jørgensen

Er desværre ikke mere.

 Kom

 

Birgit Jacobsen
(gift Hansen)

 Var ude at rejse.

 

Ole Bohmann

Er uddannet revisor. 

Kom.

 

 

Kirsten Hansen

 Var forhindret p.g.a. sygdom.

 

 

Sven Erik Gryning

 Blev ingeniør og ansat på Risø, og forsker i vindkraft.

Har ikke ønsket at svare på indbydelsen.

 

Orla Christoffersen

  Orla blev jo student, udlært tømrer og arkitekt. Har ikke ønsket at deltage.

 

 

Erik Pade

 Kunne desværre ikke komme.

 

 

 

Pastor Tørslev

 

 

Karen Buhl Andersen

 Karen Buhl Andersen blev i 1964 gift med en tømrer og flyttede til Haslev. Har født 3 sønner. Har siden kun arbejdet som vikar. Er i dag 78 år. Vil meget gerne hilse på de gamle elever d. 24.03.2012