Hvem er jeg

Jeg Peter Ejgil Nielsen tidligere fra Spragelse nu igennem de sidste 45 år bosat i Bjerringbro i Midtjylland. Jeg er nu gået på efterløn og har fundet dette gamle præstebillede, og har tænkt meget på, om i overhovedet er til at finde. Midt ærinde har først og fremmest været, at skabe kontakt til hinanden.

Kære skolekammerater.

Jeg føler jeg kender jer, og alligevel ikke. Jeg har ikke mødt eller talt med de fleste af jer i nu 53 år. Når jeg en sjælden gang kommer på egnen, møder jeg ene fremmede mennesker. Som et par stykker jeg for nylig har opsøgt siger ” Vi føler os fremmede efter at være flyttet hjem på egnen igen”. Det er selvfølgelig fordi der sker udvikling både med egnen og med os alle sammen. Derfor denne hjemmeside, i håb om at dette initiativ kunne være det der gjorde, at vi kunne finde hinanden. Jeg tror på der er mange andre som mig der savner forbindelsen med gamle skolekammerater. Det får jeg ligesom bekræftet, når jeg kontakter de få jeg foreløbig har haft forbindelse  med.

Derfor har jeg lige taget et kursus og nu forsøgt så godt jeg kunne at oprette en hjemmeside på Internettet, hvor jeg kunne tænke mig at samle folk med de oplysninger hver især nu havde lyst til at afgi´ og på den måde skabe kontakt mellem gamle skolekammerater. Mange af os gik trods alt i skole sammen i alle 7 år. Nogle flyttede og andre kom til, så vi har gået sammen med flere end dem på præstebilledet. Dem vil jeg da også gerne have med, hvis de kan findes.
Hjemmesiden kan kun blive en succes, hvis i / du synes det er en god ide, og har lyst til at bidrage dels med beskrivelse / billede af dig selv, (så vi kan se forskellen fra dengang og til nu) og dels hvis du har kendskab til, og kan skabe kontakt til  andre som vi har gået sammen med inden for de 7 første år…..Mon ikke nedenstående spørgsmål er nogenlunde det vi gerne vide om hinanden:

? Er i mon til at kende? ….savner et aktuelt billede!

? Hvor mon i blev af / er bosiddende?…Herunder kontakt mulighed som e-mail, tlf. m.m.

? Hvad mon er hændt i jeres liv?    (Send mig en kort beskrivelse på email adressen nede i bunden)

? Det kunne også være spændende at få indblik i, hvad den enkelte har arbejdet med igennem livet? Det er jo gennem vores arbejde, vi hver især har bidraget til det danske samfund. Vi er jo alle kun en brik i det store spil.

Ja ovenstående smukke unge mennesker, er også blevet 50 år ældre. Unge er vi ikke længere, om vi er smukke kan måske diskuteres, men nogle bliver jo smukkere med alderen! Nogle mister håret som undertegnede, andre bliver grå eller hvidhåret, ja og så er vi kommet i reparationsalderen. Men nu om dage findes der jo heldigvis mange forskellige reservedele til mennesker.

Regnede forkert.

Alle ønsker sig vel en god og lang 3. alder oven på en lang arbejdsperiode.

Ta´en taxa- og lad arvingerne gå.” Siger livsstils eksperten Christine Feldhaus. ”2 ud af 3 danskere regner nemlig med at bruge rub og stub mens de er i live. Flere ældre siger ganske enkelt til næste generation, at hvis der bliver noget at arve så er det fordi de har regnet forkert.”

Min gode kollega var lærer, han drev kørelærer virksomhed som bibeskæftigelse. Da han blev 60 gik han på pension med sit hovederhverv, og fortsatte nu med køreskolen på fuld tid. Han døde som 62 årig af hjertestop.

Ja pas på helbredet, så du når at opleve både den 3. alder  og glæden som det at se sine evt. børnebørn vokse op, samt nå at bruge en evt. pensionsopsparing.:-)

Mange hilsener Peter

Da jeg erfarer fra flere sider, at man er noget tilbageholdende med sine personlige oplysninger pga. at alle og enhver kan gå på hjemmesiden fordi den hidtil har været åben. Derfor har jeg nu lukket de 3 sider således, at de kun åbnes for hjemmesidens medlemmer ved at indtaste brugernavn samt password som fås hos undertegnede, hvis du ikke allerede har fået begge dele udleveret. Adresse eller tlf.nr. står på den blå bjælke herunder.

Her er mit liv i billeder fra 9 måneder til 63 år

Som en bemærkede “frisuren” er den samme både ved første og sidste billede” 🙂